onsdag 16 maj 2018

Israels rätt att försvara sig!

Israel är det enda demokratiska landet i Mellanöstern, de övriga länderna är mer eller mindre islamiska diktaturer. Länder som har som sitt främsta mål att utplåna staten Israel och döda alla judar. 
Då är det oerhört märkligt att Israel, som enbart försvarar sitt land mot en mycket fientlig omvärld, utmålas som ansvariga för det våld som palestinier står för i sina våldsamma "demonstrationer". Demonstrationer som initieras av Hamas, som lockar folk i tusental att försöka attackera Israels gränser. Med stenkastning, stenslungor, brandbomber, mm. Samt även raketbeskjutningar av israeliskt territorium. Attacker som Israel givetvis måste få försvara sig mot!

Hamas, PLO m fl hävdar sin rätt till landet Israel, som i sin nuvarande gestalt inte funnits längre än sedan 1948. MEN - landets befolkning, judarna, har levt och verkat där i många tusen år! Långt innan en massmördare och pedofil vid namn Mohammed fantiserade ihop sin bok Koranen. En bok med en mängd sinnessjuka idéer, bl a om islams överhöghet, att alla andra trosinriktningar ska utrotas, de som inte omvänder sig till islam (ett ord som dessutom betyder just "underkastelse") ska dödas, osv. Just en snygg "religion", snarare en hatlära som står nazismen mycket nära.

Ska man försöka hävda att det borde finnas ett land vid namn Palestina, så kan det inte i första hand kulturgeografiskt placeras där landet Israel ligger idag. Det lär snarare i så fall lokaliseras ungefär där Jordanien finns idag.

Sveriges regering, understödda av mainstreammedia - inte minst SVT och SR, jamsar med hatkören och t o m "erkänner" Palestina som en nation. Samt skickar miljarder i bidrag till dem, pengar som sedan Hamas använder att köpa nya bomber och raketer för.
(Dessutom: För mig kan inte själva begreppet "erkänna" vara något annat än att en person erkänner något som denne har gjort, t ex en brottslig handling. Vilket ju i sig kan vara lite träffande i detta sammanhang...)

En bild säger mer än tusen ord, heter det. Därför skriver jag inte mer här, utan avslutar med ett par talande bilder:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar