lördag 7 september 2019

Hur Sverige går under

Kloka ord från Katerina Janouch:

"Man vet att man är i Sverige när en terrorist tycker att han ska ha ett aktivitetsstöd från Försäkringskassan för den tid han suttit frihetsberövad på grund av de brott han begått. 

Man vet att man är i Sverige när en individ som är kapabel till de vidrigaste brotten som överhuvudtaget går att föreställa sig idag går fritt på svenska gator och skyddas av staten istället för ställas inför rätta i Syrien. Varför har man inte inlett en förundersökning om krigsbrott, i relation till vad han gjort, undrar terrorforskaren Magnus Ranstorp. Och det är alltså denna terrorists fickor du nu kan få förmånen att fylla med dina skattepengar – för nu kräver han drygt 200.000 kronor av Sverige. Pengar han mycket väl kan få, då vårt arma land tidigare betalat skadestånd till alla möjliga kriminella, tex föräldrar som mördat sin egen baby... 

Ni förstår att det här landet kommer att gå under på grund av naivitet. Sverige kommer inte kollapsa på grund av fientliga kriminella eller radikala jihadister, för de är en västanfläkt mot offentlig svensk idioti. 

Sverige kommer att gå under på grund av korkade, naiva, godtrogna, blåögda, efterblivna tjänstemän, politiker och myndighetsanställda som världsfrånvänt verkar acceptera vartenda krav som ställs, som tillåter att vårt land våldtas, som med öppna ögon fattar beslut som är samhälleliga självmord: 
- Man daltar med terrorister och våldtäktsmän. 
- Man utvisar inte pedofiler och mördare. 
- Man tror blint på män när de ljuger om sin ålder och varför de kom till Sverige.
 Man välkomnar extremister som hatar svensk demokrati och man förföljer samtidigt dem som värnar sitt land. 
- Man viker sig gång efter annan för medeltida ideologier och förtryck. 
- Man är övertygad om att armband och kanelbullar kan frälsa våldsamma förövare från deras beteende. 

Jag är rädd att det här landet är lika sjukt som en alkoholist som ligger i de sista stadierna av delirium och fortsätter halsa whisky i hopp om att bli nykter. Och samtidigt käbblar politikerna om att de ska stänga ute SD från samtal om hur man får bukt med kriminaliteten.

 Inte ens en bestsellerförfattare som skriver thrillers kan hitta på samma slags skräckscenario som landet Sverige är just nu."










1 kommentar: