torsdag 17 november 2016

Om ensamkommande "barn"

Text från SVT Väst:

"Över 500 ensamkommande barn har försvunnit i år utan att myndigheterna vet var de tagit vägen. Det är dubbelt så många som i fjol och nu växer antalet hemlösa barn på gatorna.
Antalet ensamkommande barn som får avslag och väljer att gå under jorden ökar kraftigt. Hittills i år har runt 560 stycken ensamkommande försvunnit i Sverige enligt siffror från Migrationsverket."
Läs hela texten här:
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/hundratals-flyktingbarn-saknas


Dessa "barn" borde aldrig släppts in i vårt land från första början. Hade man gjort riktiga ålderstester och ID-kontroller på dem, hade de flesta kunnat bli utvisade snabbt. Genom de svenska myndigheternas undfallenhet, har vi fått många problem och kostnader som kunde undvikits.

Varför ålderstestas inte alla "ensamkommande flyktingbarn"?


Varför kräver man inte att alla "ensamkommande flyktingbarn" ska uppvisa ID-handlingar?


Varför betalar svenska staten ut efterlevandestöd till "ensamkommande flyktingbarn" om de uppger att deras föräldrar har avlidit, trots att de inte är svenska medborgare och trots att man från de svenska myndigheternas sida ofta inte kan styrka att föräldrarna verkligen är avlidna?


Varför går Migrationsverket som regel på de åldersuppgifter som "barnen" själva uppger?


Varför utgår man från att "barnen" talar sanning?


Sedan undrar många över varför SD ökar och ökar. De gör det INTE p g av egen politik - så bra är den inte - de gör det p g av övriga politikers oförmåga att se och ta itu med de enorma problem vi har idag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar