onsdag 10 maj 2017

Tips till "svenska" män...

Är du man och utan pengar? Behöver du en rejäl slant? Gör såhär:
Ta dina närmsta kompisar med dig, droga, alternativt bara dra in en ung vacker kvinna i ett buskage eller en lägenhet. Misshandla henne rejält - kom ihåg, det genererar mer till dig i slutänden, våldta henne i tur och ordning - det är viktigt med i tur och ordning, du kan filma och så, det gör inget, se gärna till att ni själva är lite fulla, det går bra.
När ni häktas, kom ihåg att varje dag ni sitter genererar mycket pengar, ät den goda maten, träna och umgås med dina kompisar eller alternativt läs lite juridik, vilket som, det genererar pengar.
I Tingsrätten kan det vara lite olika besked, i bland får du dina pengar direkt, i bland får du en dom (det är bra - mer pengar till dej). Huvudsaken att du skyller på dina kompisar, på att hon ville det, att hon såg fram emot att bli våldtagen flera ggr om, att du skyller på att hon var full, att hon hoppade på er och att du är oskyldig. Denna dom ska överklagas till Hovrätten, samma dag som tidsfristen går ut gör din advokat det. Sa vi förresten att du kan välja vem du vill som är en stjärnadvokat?
När Hovrätten sen dömer - då kan du casha in de stora pengarna, för när du då frias där (nästan bergsäkert) så får du skadestånd för varje dag du suttit häktad! Ett kompisgäng på exempelvis fem stycken kan lätt få in 500 000 kr!
Sverige det fantastiska landet för alla utom kvinnor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar