tisdag 4 juni 2019

Våldtäktskulturen sprider sig!

Nyligen hänt i min tidigare lilla hemkommun:

Polisen har inlett en förundersökning om misstänkt våldtäkt som ska ha skett vid Björkestaskolan i Nykvarn under helgen. En 21-årig man är gripen och anhållen – enligt uppgift ska han inte ha haft någon närmare relation till offret.
Polisen spärrade av ett område på söndagsmorgonen för spårsäkring.  Polisen hävde senare avspärrningarna.
– Vi fick kännedom om det här i söndags och började jobba på det då, säger Tove Hägg vid polisens mediacenter i Stockholm.
På söndagsmorgonen spärrade polisen av ett område vid Björkestaskolan och gjorde en brottsplatsundersökning. Under resten av dagen var polisen förtegen om vilket brott det handlade om men säger nu att det rör sig om en misstänkt våldtäkt.
– Vi har en pågående förundersökning med spårsäkring, dörrknackning och förhör igång. En misstänkt gärningsperson har gripits, säger Tove Hägg.
Det rör sig om en 21-årig man som inte ska ha haft någon närmare relation till brottsoffret, enligt polisen. Någon närmare uppgift om brottsoffret vill polisen inte ge.

Nänä! Låter som en "Kod 291", när polisen inte heller vill ge några uppgifter om brottslingen heller. Och självklart var det så! Det handlar om en "man", en person som kommit hit från Afghanistan för att njuta av den svenska välfärden. Bara att hoppas att domen blir permanent utvisning ur landet!
Lite uppgifter om honom: 
Han kontaktar småtjejer på löpande band och bönar och ber om att få träffa dem. Funderar på om offret faktiskt bestämt träff med avskrädet och att han tog det som ”sex”-träff. Han kan relativt bra svenska men känner inte till ordet ”våldtäkt”. I hans kultur existerar inte våldtäkt. Mannen har rätt till ”sex”. Det minsta som kan göras nu när alla dessa har kommit för att stanna är väl att ha med ordet våldtäkt i svenska-glosorna redan på lågstadiet, om nu ”glosor” fortfarande existerar.
 Citera
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar