söndag 16 september 2018

Islamiseringen av Sverige

Makthavarnas främsta mål är att förgöra nationen genom att öppna gränser för alla, eftersom konceptet om ”alla människor lika värde” går ut på att alla människor har rätt att uppehålla sig i Sverige. 
I retur får vi patriarkala klansamhällen, ultrakonservativ, primitiv och fientlig syn på kvinnan, terrorattacker, radikal islamism där religion tvingar undan sekularism och ställer sig över demokrati, hedersrelaterade brott, våldtäkter, kvinnoförtryck, sharialagar m.m. 
Vi får också islamistiska ledare och deras marionettdockor - femislamister som samarbetar, infiltrerar och lierar sig med partier som S och MP, som tar sig in i riksdagen tack vare klansamhälle och som sakta men säkert flyttar fram sina positioner och får mer inflytande i svensk politik. De håller ihop och växer när svenskarna splittras och försvagas.
Människor som begår brott men inte utvisas, bedragare vars status vi vet ingenting om, människor som inte behärskar svenska, människor som saknar svenskt medborgarskap, människor som väljer segregation för att de vill skydda sina barn mot svenska värderingar och kultur, de får rösta.
Demokrati blev vår Akilleshäl. Demokrati utnyttjas och missbrukas av mörka krafter som är ute efter att dominera, söndra och härska.
Sverige islamiseras i alla lika värdes namn och mitt framför våra näsor på ett fredligt och demokratiskt sätt samtidigt som människor fruktar högerextremism. 
Och det går fort.
Bianca Muratagic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar