lördag 1 september 2018

När Olof Palme tänkte till...

Jag vet inte säkert om detta är ett autentiskt citat från ett uttalande av Olof Palme. Men troligtvis är det sant - det kommer trots allt från Politikfakta...

Alltså - 1.500 vietnameser menade han att vi inte skulle släppa in i Sverige. Vietnameser, ett relativt stillsamt och fridfullt folkslag som förmodligen inte skulle gjort många flugor förnär här i Sverige.

Föga anade då Olof Palme hur det skulle komma att se ut idag - med tiotusentals invällande islamister med en kultur fylld av våld, förakt för våra värderingar och total ovilja att anpassa sig till våra lagar och seder. Det enda de är vill är att få bostäder, bidrag och bli försörjda av våra skattemedel.

Hur kunde det gå så åt helvete med vårt stackars land?
12 kommentarer:

 1. Var skulle det vara felstavat, anser den "okände"?

  SvaraRadera
 2. Förstår varför du vill vara "Unknown", med så bisarra och meningslösa kommentarer...

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. får jag använda din bild snella

  SvaraRadera
 6. Jag (och några andra) utför en undersökning på just dig, Göran. Skulle du kunna svara på en fråga om varför du släpper igenom hatiska och meningslösa kommentarer även om alla kommentarer måste bekräftas innan de kan visas?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, några av kommentarerna här ovan är förvisso meningslösa och imbecilla. vilket säger något om de som skrivit dem, kanske? Men några "hatiska" kommentarer kan jag inte hitta. Var ser du dem? (Förutom en som "Unknown" skrev, att jag "skulle slaktas" - men den släppte jag förstås inte igenom.

   Radera