söndag 23 december 2018

Kloka ord från en invandrare!

Kloka ord från en av landets invandrare, en av de många som accepterat vårt land som det är och inte vill göra om det till något av de länder de flytt ifrån. Dessvärre är ju många, främst muslimer, så egendomliga att de vill att Sverige ska bli som de skitländer de flytt från. Mycket märkligt. (Texten nedan är hämta från ett Facebookinlägg.)

"Har fortfarande svårt att acceptera det här hatet mot SD från liberaler och socialister. Så innan var de emot SD:s politik. Sen efter att de anammat delar av SD:s politik så menar de att SD har en viss värdegrund som inte är förenligt med liberalernas och socialisternas värdegrund. Vad de menar med värdegrund är oklart.
Jag tror inte alls det handlar om någon värdegrund. Det är som om Sverige är en enda stor by.
När bonden Sven säger att vi ska ha en restriktiv invandringspolitik så är han obildad. När byalagets ordförande Linus säger att vi ska ha en restriktiv invandringspolitik så tänker han långsiktigt.
Fast nu händer inte det där i någon by eller mindre ort. Utan det där pågår i hela Sverige.
Men det är svårt att acceptera. Hur kan vi ha medier, debattörer, storstäder, tankesmedjor, universitet och forskare, och trots det har vi en debattklimat som hör hemma i en liten by.
Så jag kastar ut några frågor:
1. Alla ni som avskydde Sverigedemokraternas invandringspolitik, hur kommer det sig att ni är kvar i Socialdemokraterna och Moderaterna nu när dessa partier närmat sig SD:s invandringspolitik?
2. Alla ni "antirasister" som tyckte att SD:s politik var rasistisk, vad anser ni om Moderaternas och Socialdemokraternas politik idag?
3. Med tanke på att Socialdemokraterna och Moderaterna anammat delar av SD:s politik, finns det någon socialdemokrat och moderat som kan kallas rasist?
Bara erkänn. Ni ägnar er åt ren mobbning. Det är inte aktivism. Det är inte antirasism. Det är inte medmänsklighet. Det är inget annat än småaktig mobbning. Och när SD blir accepterad kommer ni sluta med det och hitta en ny grupp som ni kan mobba. Och även då kommer ni förhärliga er mobbning precis som nu.
Det finns tyvärr människor i vår värld som är beroende av att trycka ner andra. Men det är vad det är. Mobbning, trakasserier, härskartekniker.
Om dessa människor verkligen var emot SD:s politik så skulle de använda sig av argument. Men de är inte emot SD:s politik. De vill bara trycka ner någon. Det är vad det handlar om."
Apropå ordet "Värdegrund" - detta är den bästa definitionen av det ordet:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar