söndag 6 januari 2019

Bluffen om Greta "Klimat-Jesus" Thunberg

Bilden kan innehålla: 1 person, text och närbild
Alla har nog hört talas om eller läst alla lögner om den lilla tonårsflickan Greta Thunberg som skolstrejkade för klimatet utanför riksdagshuset och som …vips… ”råkade” bli en världskändis och som av en ren händelse plötsligt fick hålla ett känslomässigt brandtal inför ett fullsatt FN-klimatmöte i polska Katowice med världens alla ledare.
Men hur var det … egentligen?
Sanningen om Greta är en helt annan än vad man kan tro, hon är en marionettdocka noggrant regisserat av politiker, PR-människor och opinionsbildare där media och journalister agerar nyttiga idioter åt det naivt indoktrinerade folket. 

Greta är dock ingen vanlig flicka. Hon är dotter till två kända vänsterblivna opinionsbildare och Sverigehatare varav den ena stolt berättat hur de gömt undan flyktingar från den svenska rättvisan. När dottern skolstrejkade för klimatet var det ingen slump att detta ”råkade” komma ut i all svensk media. Allt var en noga förberedd aktion för att få så stort genomslag som möjligt. Bilden av Greta spreds i sociala media, i radio och framförallt i statliga vänstertelevisionen SVT, det media där hela 80% röstar på V eller Mp!
Smeknamnet ”Klimat-Jesus” kom efter att kyrkan i Limhamn utsåg Greta Thunberg till Jesus efterträdare! Om inte kyrkan tar sitt eget budskap och sin historia på allvar - vem ska då göra det?
Greta har idag ett ständigt följe av 5-10 personer, mestadels journalister, PR-människor, opinionsbildare och miljöaktivister som drar upp riktlinjerna för hur miljöfokus – framförallt hos unga – ska få maximal genomslagskraft och i slutänden är deras huvudsyfte att rädda kvar Miljöpartiet i Riksdagen.
Men nu börjar bluffen om Klimat-Jesus avslöjas:
I ett inslag av SVT från FN-klimatmötet i Katowice syns Greta stå och tala inför en fullsatt åhörarsal med världsledare, men sanningen är att hon talade inför tomma stolar. Frågan kom att diskuteras efter att debattören Henrik Alexandersson noterat SVT:s egna videobilder från Gretas tal. I de bilderna syns en handfull människor i en sal där stolsraderna gapar tomma men hemma i TV-sofforna fick man intrycket att Greta talade inför fullsatta läktare. Allt skickligt ihopklippt av SVT som nu inte längre kan förneka ”misstaget”.
”Det stämmer att det vid den tiden inte var så många delegater kvar i kongressalen” skriver Erica Lascelles på SVT Nyheter.
Vår skattefinansierade statstelevision, opolitisk, obunden public service som själva ständigt proklamerar källkritik sprider medvetet välregisserade fakenews för sina egna politiska syften! Greta har nu blivit med de vuxnas hjälp själva personifieringen av Fakenews!
Också under efterkommande intervjun med SVT:s utsände reporter var det noga med att inga vuxna ur Gretas entourage blev filmade. Det skulle göras sken att Greta rest ner som ensamkommande visselblåsande miljöaktivist. Frågorna (och svaren) var noga förberedda och genomgångna. 
Sista frågan blev vad Greta själv gör för miljön, då svarade hon att hon bland annat inte flyger. Direkt efter intervjun åkte Greta och hennes PR-följe tillbaka till hotellet och packar väskorna inför resan hem till Sverige…med flyg!!!
Vi hoppas den moderna versionen av Jesus tillsammans med sina PR-lärjungar tar den miljövänliga kvasten och flyger långt ut i periferin …

Text lånad från Nils-Arne Holmudden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar