måndag 13 april 2020

Sverige - "The Rape Capital Of Europe"!


Detta tar kanske fem minuter att läsa - men är värt det! Observera! Detta Handlar INTE om Rasism Utan om Ren Fakta... (Bäst att tillägga) Men vad hjälper det...
***************************
TEXT Jack Nilsson
31 mars kl. 19:44
"Jag sitter just nu och läser om en trio som attackerade en ung kvinna i Östersund i natt - två män höll fast henne medan en tredje våldtog henne. Nu är ännu ett liv förstört. I samma stund som mitt öga blev fuktigt av nyheten och hjärtat gick i tusen bitar så kunde jag samtidigt inte låta bli att fråga mig varför. Jag förstår inte varför man fortfarande (som kvinna) går ensam ute om nätterna (i stan, i skogen, på parkeringar och i gränder) - jag vet att man egentligen skall kunna göra det (vilket det flitigt påpekas) men så är inte längre fallet. Sverige som en gång i tiden sågs som en av världens bästa och mest trygga länder har utvecklats och det till det sämre. Alldeles för många (och tyvärr unga kvinnor) håller fortfarande hårt fast vid den gamla bild av vad det här landet en gång var och stod för. Samma unga kvinnor som gång på gång går och röstar fram de partier som förespråkar öppna gränser. Jag är ledsen. Mitt hjärta krossas var gång jag läser om att en ny kvinna farit illa av denna misslyckade politik men det är såhär det ligger till - oavsett vad jag eller du tycker, vill och känner. Våra politiker har fullständigt misslyckats i sina uppdrag och vi medborgare (främst kvinnor) får betala dyrt för detta. Säg inte att det kommer som en nyhet för det vet de flesta om.
I Sverige har det alltid varit kontroversiellt att belysa grundorsaken och man har istället viftat bort det men vi vet att det kulminerade och nådde en helt ny nivå 2015. Sverige hade inte tidigare haft problem med flockmentalitet, vidrig kvinnosyn, förnedringar och gruppvåldtäkter. Det betyder såklart inte att Sverige inte tidigare haft våldtäkter (och brott överhuvudtaget) utan snarare att vi sedan dess tagit ledning och ligger nästan i topp i världen. Det är bara Afrika som ligger före oss gällande våldtäkter. Denna våldtäktsepidemi som svept in över landet likt en tsunami är tyvärr här för att stanna och troligtvis kommer du som läser också att bli drabbad förr eller senare. Om inte du så din dotter.
Sverige kallas numera för "The rape capital of Europe" runt om i världen och den medaljen har man självklart fått slita för.
Känslostyrda, faktaförnekande och andra kontraproduktiva människor som bor i pursvenska villaområden, takvåningar i Stockholm och med höga murar runt sitt hus kommer självklart kontra detta med att så är inte fallet (lite rasist/fascist/nazist för att förstärka sitt argument) och annat godis kommer självklart också att slängas hejvilt (man är som sagt känslostyrd och faktaförnekande).
Mitt tips till dig som fortfarande förnekar detta och gapar dig hes likt en batikhäxa - ta en promenad mitt i natten i valfritt mörkt område (gärna de områden de flitigt skrivs om i tidningen) - du får såklart filma med, så skall du se vilka det är som attackerar ensamma unga kvinnor i flock. Du kan också gå in och kolla på vilka som är dömda för våldtäkter så ser du vilka det är som pysslar med denna typ av verksamhet.
Det är inte längre lönt att anmäla våldtäkter för de läggs bara på hög vilket är ett finare ord för att det kastas rakt ner i papperskorgen. Polisen har inte längre tid eller resurser att utreda utan måste prioritera bombdåd, macheteattacker, mord, skottlossningar och annat som hand i hand med våldtäkter spred sig över landet efter 2015.
Så vad ska vi som bara vill ha lugn och ro ta oss till?
Till dig som läser. Det Sverige du förespråkar finns inte längre utan dog i samma ögonblick som våra politiker bakom ryggen på oss satte sig på en hög häst och slog fast vid att detta skulle bli ett mångkulturellt land.
Utöver alla drabbade kvinnor så finns där andra som blir nästan lika drabbade och det är alla utlänningar som kommit hit och sköter sig. Jag har många utländska vänner och de får betala dyrt för vad de andra gör - hade detta skett i hemländerna så hade de blivit avrättade.
Så varför skulle det vara ok i Sverige?
Med tanke på att vi är en humanitär stormakt, ett land som skall vurmar om våra kvinnor, ett land som påstår sig inte ställa grupper mot grupper och ett land där politiker (och myndigheter) sitter på sina positioner för den höga lönen och dess förmåner istället för att vilja landet och dess invånare det bästa. Skulle en politiker avgå eller få sparken så får man en stor fallskärm på miljonbelopp och kan självklart inte ställas inför rätta då tjänstemannaansvaret är bortplockat.
Så vad har de egentligen att förlora?
Välkommen till verkligheten.
.....
Minns ni denna kartläggning från uppdrag granskning och SVT? Redan 2018 stod utrikesfödda för 80 % av överfallsvåldtäkterna i Sverige. Det har släppts in ett par hundra tusentals människor till sedan dess och vi har dessutom fått reda på att det vittnas om politisk påtryckning och tystnadskultur på brottsförebyggande rådet (BRÅ) - politisk påtryckning för att ändra resultat som av olika skäl inte ses som önskvärda. Med det sagt så är troligtvis siffran högre än så."
"Tittar man bara på försök till och fullbordade överfallsvåldtäkter – där offer och gärningsman inte känner varandra – är siffran ännu högre. Drygt åtta av tio dömda gärningsmän är födda i ett annat land. 40 procent av dessa har varit i Sverige ett år eller mindre."
https://www.svt.se/…/ny-kartlaggning-av-valdtaktsdomar-58-p…
https://www.aftonbladet.se/…/studie-bra-rapporter-andras-ef…


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar