onsdag 9 januari 2019

Nya galenskaper i landet "Nordvästkorea"...

En mycket vettig och analyserande text, skriven av Katerina Janouch:

Man hinner knappt blinka förrän nya galenskaper slår ner som en bomb (obehagligt verklighetsbaserad liknelse) i bananmonarkin Sverige, som håller på att kvala in som världens mest extremistiska tokland. Det är nu så galet att jag många gånger saknar ord. Sverige bombas, brinner, vandaliseras, människor rånas i sina hem, barn våldtas, djur torteras, vård och polis går på knäna, gamlingar är hemlösa och svälter MEN VIKTIGAST ATT SD INTE SKA FÅ INFLYTANDE. Viktigast är att landets tredje största parti som minst 1,1 miljoner människor röstat på, som först ut försökt påtala problemen med allt som ansvarslös migrationspolitik innebär, ska isoleras. TROTS ATT MYCKET AV SD:s POLITIK IDAG ANNAMATS AV ETABLISSEMANGSPARTIERNA...
Däremot har sosseriet tillsatt en vänsterextrem aktivist som kommit fram till att våldtäktsmän och mördare ska ges möjlighet att stanna i Sverige i större utsträckning! Man tar sig för pannan!
Jag är visserligen inte partipolitiskt engagerad men låt mig säga så här: Om SD fått bestämma lite mer kanske vi hade sluppit terrordådet på Drottninggatan, för då hade kanske Akilov inte ens fått chansen att gömma sig i Sverige, eller så hade han utvisats som han skulle. Och då skulle Ebba och andra oskyldiga människor sluppit dö. Vi hade troligen haft färre våldtäkter som begås av invandrare från de kulturer där kvinnor är värda noll och intet. Många småtjejer skulle slippa bli våldtagna av vuxna män. Kanske hade Helga, 89, inte behövt bli mördad i ett soprum i Norsjö av en "ensamkommande" afghan som behövde pengar. Vi hade nog också levt lyckliga utan böneutrop och att det byggs ännu fler vräkiga moskéer som finansieras av arabiska diktaturstater. Vi hade kanske betalat ut mindre än 49 skattemiljarder per år som går delvis till terrorism och böghat i Afrika och Mellanöstern. Vi hade besparats menskonst och kamelfarmer. Istället hade vi haft råd att ge våra gamla mat och bostäder och en värdig ålderdom och våra skolor hade inte behövt se ut som slagfält där lärare våldtas och elever knivhuggs till döds.
Fyfan så sjukt Sverige blivit.
Och Alliansen består av dårar.
Om den här webbplatsen
EXPRESSEN.SE
Enligt Ekot arbetar alliansens partiledare på ett dokument som ska säkerställa att SD inte får något inflytande. ”Det är naturligtvis inte rimligt att SD släpper fram en statsminister som aktivt avser förhindra att SD-väljarna får inflytande”, skriver Jimmie Åkesson (SD) på Facebook.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar