måndag 28 januari 2019

Politiker och frisyrer

Mycket har skrivits om den nya kulturministern Amanda Lind. Mycket av det skrivna har också handlat om hennes frisyr. Visst, det är knappast en frisyr som är värdig en regeringsledamot, en representant för vårt land.
Lite humor finns det också här, i och med att den frisyr hon uppvisade vid presentationen av regeringen mycket påminner om seriefiguren "Mullvaden som ville veta vem som bajsat på hans huvud". Se själva:

När man sedan tar del av kulturministerns man, någon slags "konstnär" och performanceartist, inser man dock att Amanda är den mest vettiga i den familjen. Se och döm själv:

"Älgens ande kommer ut ur våra maskiner"


Nu finns det många, speciellt bland de vänsterblivna och våra usla journalister från MSM (Mainstream Media - inte minst Dagens Nyheter) som hävdar att man inte ska mobba och kritisera politiker och andra för deras val av frisyrer och annat i utseendeväg.

Men det märkligaste i allt detta är att det är ungefär samma människor som nu i ett par års tid skämtat om och gjort sig lustiga över Donald Trumps (i o f sig egendomliga) frisyr. Tänk så olika det kan bli!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar