tisdag 13 mars 2018

Den stora lögnen

Följande text är "lånad" av den eminente FB-skribenten och bloggaren Thomaz Wiberg. Den innehåller många beska sanningar - läs och begrunda:

När ska svenska folket förstå den stora lögnen?
I den nya svenska värdegrunden ska ”allas lika värde” gälla. Vi ska öppna våra hjärtan och välkomna den mest misogyna, bakåtsträvande, fördomsfulla och hatiska ideologi på jorden.
När ska svenska folket förstå lögnen? Under det missvisande namnet ”mångkultur” tar vi emot vad som egentligen är en ”monokultur” som inte har någon som helst tolerans för ”allas lika värde” så länge det inte gynnar just denna ”monokultur”. Under den skamliga frasen ”fredens religion” sprider sig den mest krigiska kultur som nånsin funnits på jorden.
Landet har infekterats av en ”sjukdom”, en sorts fördumning som verkar äta sig in folks sinnen. Unga som gamla verkar alla drabbas lika hårt och indoktrineringen är total.
Hur kan man på allvar tro att Sveriges lysande framtid kommer att bli en ljus utopi med lika värde, kvinnors rätt och fred och frihet i en sådan kultur? För ni har väl ändå förstått vad som kommer hända? Inte?
Låt mig säga så här: Ni som vurmar för och står och ropar ”Allas lika värde” och religionsfrihet, har ni ens förstått att den kultur och ”religion” ni värnar så om inte ens är en religion? Det är en ideologi, som inte besitter rätten att åtnjuta religionsfrihet över huvud taget, som bestämmer hur ett statsskick ska se ut. En ideologi som inte har ett uns utrymme för ”allas lika värde” när det väl är i makt. Tror ni verkligen på allvar att detta statsskick kommer att ge er utrymme?
Nej, ni är de första att ”avlägsnas”, då NI har fel värdegrund för denna kultur. Ni skriver under er egen undergång, och tar alla oss andra med er i fallet. Det är dags att ni nu förkovrar er och tar emot lite insikt om vad det är ni håller på med. Det självdestruktiva beteende ni har är rent livshotande. För er själva som väl som för hela er omgivning.
Ni är lurade av en regering som för egen vinning skull, som för egen personligt gagn pådyvlar er en ”värdegrund” som i slutänden tar livet av er. Och som nu jagar oss som ser sanningen och försöker varna er.
Fråga dig själv: Om nu denna ”fredens religion” verkligen är så bra och fredlig, hur kommer det sig att samma fredliga religion/ideologi insisterar och kräver att det ska finnas en hädelselag som ska förbjuda alla att granska den i sömmarna och kritisera den?
Om den vore så bra, behövdes inte en sådan lag, eller hur? Det är ologiskt, så vida man inte har nåt att dölja.
Hur kommer det sig att, när du och jag blir kallade ”svennehora”, eller när det klottras ”Allahuakbar” på en kyrka eller när svenska barn blir nedslagna i skolan just av den anledningen att de är just vita svenskar, så är det inte hatbrott, eller fel ”värdegrund”.
När 7 killar tillhörande den ”fredliga religionen” gruppvåldtar en flicka i 10 timmar så är DE offer, men hon nämns inte över huvud taget? - Har du ens funderat över saken? Trodde inte det heller!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar